De smartupbox. De update voor uw hotel-tv.

De smartupbox is speciaal ontwikkeld voor de hotelbranche! Hij gebruikt het aanwezige LAN- of WLAN-netwerk en is gemakkelijk, zonder bijzondere vakkennis aan te sluiten en te beheren. De geïntegreerde WLAN-repeater versterkt het datasignaal en zorgt zo voor een soepele en stabiele gegevensstroom op het gehele hotelnetwerk.

Afstandsbediening met toetsenbord en bewegingssensor

De bediening wordt al een belevenis! Als controller dient de innovatie hotel-gyro afstandsbediening. Deze bevat een volwaardig Qwertytoetsenbord, gyrofunctie (bewegingssensor) en bedient bovendien ook het aanwezige tv-toestel. Daardoor is een unieke hantering mogelijk. Voor het gebruik van tv en smartupbox is dus maar één afstandsbediening nodig.

Hotel MediaShare

Hotel MediaShare vereist geen extra hardware, geen kabel en geen TV-toepassingen. Het enige wat je nodig hebt is een gast van zijn mobiele telefoon en de WiFi-netwerk. De gast verbindt zijn mobiele telefoon en kan spelen met de smartupbox dan alle inhoud op de TV. Foto's, muziek en video's in de grote foto!

Netversterker

De smartupbox is speciaal ontwikkeld voor de hotelbranche! Hij gebruikt het aanwezige LAN- of WLAN-netwerk en is gemakkelijk, zonder bijzondere vakkennis aan te sluiten en te beheren. De geïntegreerde WLAN-repeater versterkt, bij een WLAN-netwerk, de radiosignalen en zorgt zo voor een soepele en stabiele gegevensstroom in het gehele hotelnetwerk. Als u de smartupbox gebruikt via een LAN-verbinding, stelt u tegelijkertijd een WLAN-accesspoint ter beschikking aan uw gasten. De smartupbox breidt zo uw LAN uit tot WLAN.

Televisieprogramma's later bekijken

Het apparaat ondersteunt alle gangbare overdrachtsprotocollen evenals beeld- en muziekformaten in flash en html5. Zo kunnen uw gasten bijvoorbeeld via uitzending gemist of de BBC iplayer televisieprogramma's terugkijken en hoeven ze geen uitzending meer te missen.

Beproefde techniek: android besturingssysteem

Een vertrouwde besturing en snelle paginaopbouw worden gegarandeerd door android - hetzelfde besturingssysteem wordt gebruikt door smartphones of toepassingen op Google-tv.

Diefstalveilig, klein en duurzaam

De smartupbox is absoluut diefstalveilig, omdat hij wordt vastgeschroefd aan de tv-behuizing. Hij is klein (104 mm x 99 mm x 25 mm) en onopvallend, maar geweldig en groot in zijn nut. Langdurig gebruik in het hotel? Daarvoor is hij gemaakt!

Gemakkelijk te controleren

De controle van de afzonderlijke boxen werkt heel eenvoudig - u controleert de betreffende werkingsstatus met controle op afstand via uw internetbrowser.

Rechtszekerheid door gegevensopslag

Zoals u weet, moeten hoteliers kunnen aantonen welke gegevens de gasten via het internet hebben opgeroepen. De smartupbox garandeert dit in de zin van de datavoorraadopslag van al het gebruik; het hele internet verkeer over de smartupbox wordt opgenomen door elke ISP. Zo kunt u altijd aantonen welke gast, in welke kamer, welke inhoud heeft gezien.

Specificaties

  • smartupbox inclusief toegang tot mysmartup-portal en toegang tot applicaties en diensten
  • Media centers, muziekwinkels, concerten, films, series, nieuws, games etc.
  • Geoptimaliseerd voor gebruik op elke tv
  • Full HD
  • Media Player met 1080p
  • MBIT (100 Mbit/s) Netwerkverbinding
  • HDMI Video- & Audio-uitgang
  • Android Besturingssysteem
  • Card Reader voor SD, SDHC & MMC
  • USB 2.0 gastheer voor externe harde schijven