mysmartup. Uw persoonlijke app-configurator.

Tot nu toe uniek zijn de vele keuze- en vormgevingsmogelijkheden in het gratis mysmartup-portal: kies uit de aanwezige apps of maak eigen hotelinformatie-apps. U maakt een persoonlijke welkomstpagina in uw huisstijl, waarop u hotelinformatie, menu's, enz. weergeeft. Of u zendt reclame uit voor regionale bioscopen, musea en toeristische attracties. Overigens een goede mogelijkheid voor herfinanciering!

Beheer van inhoud via het internet

De sturing en het beheer van de inhoud voert u gemakkelijk uit via uw browser vanaf elke werkplek met internettoegang. U stuurt berichten aan alle hotelkamers tegelijk ("Vandaag live voetbal: Finale op groot scherm in de lounge."), of alleen aan afzonderlijke personen ("Uw taxi staat klaar vanaf 13.00 uur.").

Boxenmonitoring - ook via het internet

In mysmartup vindt bovendien de centrale monitoring plaats van uw smartupboxen en tv-toestellen. De communicatie met de betreffende smartupbox vindt plaats via het internet. U kunt altijd de toestand of status van elke afzonderlijke box bekijken en kunt deze via het internet beheren.

Probeer het uit!

De registratie voor mysmartup is gratis. Vul het registratieformulier in. Vervolgens ontvangt u een bevestigingse-mail voor het activeren van uw registratie. Na aanmelding met uw toegangsgegevens kunt u zich onmiddellijk aanmelden en uw smartupboxen beheren.